Het schaap met vijf poten train je zelf

Heb jij het schaap met vijf poten al gevonden?

Veel bedrijven zijn bezig met het werven en verwelkomen van nieuwe collega’s. De kans is groot dat dit ook voor jou geldt. Maar ervaren collega’s vinden die alle benodigde kennis en kunde vanaf dag één in huis hebben zijn zeldzaam...

Dat dit geen probleem hoeft te zijn, bewijzen Solmate-klanten die hun functioneel beheerders ‘gewoon’ zelf opleiden. Dasja Janssen en Peter van Roekel geven in dit kader de komende maanden weer meerdere trainingen aan Unit4 Financials beheerders.

De orde van de dag

Als functioneel beheerder ben je vaak bezig met de orde van de dag… zorgen dat de applicaties die onder je beheer vallen zo stabiel mogelijk performen, daarnaast de gebruikers tevreden zijn, en natuurlijk je bijdrage te leveren m.b.t. de informatiebehoefte van de organisatie.


Dan ook nog eens de nieuwste releases en de daarbij behorende mogelijkheden binnen de software leren kennen is een grote uitdaging, er komen namelijk steeds nieuwe functionaliteiten bij. Een training volgen kan net die extra prikkel in je losmaken die je nodig hebt om te groeien in je functie. De training zal je helpen de mogelijkheden die Unit4 Financials in zich heeft te gaan zien en te vertalen naar de organisatie. Daarnaast zijn er misschien keuzes gemaakt in het verleden m.b.t. de inrichting die nu achterhaald zijn. De juiste kennis opdoen zal helpen gemaakte keuzes tegen het licht te houden en te verbeteren.


De wereld verandert… de manier waarop we tegen techniek en mogelijkheden aankijken ook. Misschien de financiële basis en boekhoudkundige processen niet, maar wel de manier waarop we communiceren met onze relaties, en ook de controlemechanismen waar vanuit bijvoorbeeld wetgeving op gestuurd moet worden veranderen continu. De informatiebehoefte vanuit de organisatie…

Training voor die extra prikkel

Een training volgen om de software nóg beter te leren kennen, kan net die extra prikkel zijn die een functioneel beheerder nodig heeft om te groeien in zijn functie. De training geeft inzicht in de mogelijkheden van Unit4 Financials en biedt handvatten om dit te vertalen naar de organisatie. Daarnaast zijn er misschien optimalisaties mogelijk in de inrichting van de software.

De voordelen van de training

Een inhoudelijke training volgen, over de mogelijkheden en optimalisaties in Unit4 Financials, biedt de volgende voordelen:
  • Het maakt de functioneel beheerder als professional beter en houdt hem scherp
  • Het verhoogt de productiviteit van de beheerder én de gebruikers
  • Het zorgt voor een professionaliseringsslag in de organisatie

Meer informatie

Wil je sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en vraag ons gerust naar referenties van collega’s die de beslissing hebben genomen en deze training hebben gevolgd.