Hoe is het om te werken bij Solmate?

Posted by Nancy van Bemmel on 3-2-23 13:10

Thomas.

Maak kennis met Thomas, Senior Functioneel Consultant bij Solmate en al 6 jaar met plezier aan het werk binnen de organisatie.

Thomas heeft sinds jongs af aan een voorliefde voor cijfers. Tijdens zijn studie Small Business & Retail is deze liefde verder gegroeid. Toen hij slaagde voor zijn studie kwam hij een vacature van Solmate tegen. Na een leuk gesprek startte hij als Junior Consultant bij ons. Sinds dit jaar werkt Thomas in de functie van Senior Functioneel Consultant.

Hoe ervaar je het werken bij Solmate?

Thomas: “Solmate kenmerkt en onderscheidt zich van andere organisaties door het vertrouwen dat je krijgt van je collega’s. Wanneer je start als junior consultant wordt er goed gekeken naar de competenties die je nog kan ontwikkelen. De projecten worden daarop aangepast en stapsgewijs worden deze moeilijker.”

“Je start eerst met het beheersen van de applicatie en het ondersteunen van collega’s totdat je zelf zover bent om zelfstandig een project uit te voeren. Het doel is altijd om de financiële processen van de opdrachtgever te verbeteren.”

“De verschillende opdrachten en de diversiteit daarin werken goed voor mij. Het prettige van werken bij Solmate is dat je altijd een vangnet van bijna 40 collega-consultants hebt. Bovendien vind ik het zelf erg leuk om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Ook komt het weleens voor dat ik naar het buitenland reis voor een opdrachtgever.”

Wat wil je een nieuwe collega meegeven?

“Een nieuwe Solmate-collega komt echt in een warm bad terecht. Ook belandt hij/zij in een open en informele organisatie waar je bij iedereen, en dan ook echt iedereen, kan aankloppen. Daarnaast manoeuvreer je als consultant tussen IT en de business. Het helpt wanneer je affiniteit hebt met IT en een studie hebt gevolgd op het gebied van Finance/Economie.”

Wil je meer weten over werken bij Solmate? Wees welkom! Thomas en andere collega’s vertellen je graag veel meer over de organisatie en hoe zij het werken binnen Solmate ervaren.

Kom jij binnenkort kennismaken?

 

Topics: solmate