Medewerkersbijeenkomst: waar gaat Solmate naartoe?

Het was weer zover! Vrijdag 7 oktober hadden we een medewerkersbijeenkomst waarin we de behaalde resultaten en toekomstplannen met elkaar deelden. Doordat we inmiddels een mooi aantal collega’s bij elkaar hebben, kozen we voor de locatie Van der Valk Zaltbommel.  

Eerst waren de jubilarissen aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden en daaropvolgend stelden de nieuwe collega’s zich voor.
Na deze gezellige introductie, zijn we de diepte in gedoken.
Waar staat Solmate? En waar willen we naartoe? 

Financials blijft de basis 

We hebben een groeiende groep klanten die het functioneel beheer van Financials bij ons neerleggen. Daarnaast upgraden we dit jaar en volgend jaar veel klanten naar de continuous release. Verder is de overstap naar de webversie van Crescendo voor velen een logische keuze. Met name als zij ook overwegen om naar de cloud te migreren. Financials blijft met deze ontwikkelingen de basis van Solmate. 

ERP wordt steeds prominenter 

Daarnaast zien we dat Unit4 ERP een steeds prominentere rol krijgt in onze dienstverlening. We maken hierbij onderscheid in klanten die werken met ERP7 en ERPx. ERP7 draait vaak lokaal bij onze klanten. Zij hebben met name behoefte aan ondersteuning bij het beheer, optimalisatie en/of uitbreiding met nieuwe functionaliteiten. Voor ERPx, de multi tennant cloud oplossing, ondersteunen wij veel bij nieuwe implementaties met of namens Unit4.  

Uitdaging van Solmate 

De conclusie van de dag was dat het goed gaat met Solmate. De grootste uitdaging van de organisatie is het vinden van voldoende gekwalificeerde collega’s. Wij zoeken zowel technische als functionele consultants (van junior tot senior), maar ook een projectmanager, een softwareontwikkelaar en een support-desk medewerker. 

Afsluiting met een borrel 

Natuurlijk werd de dag afgesloten met een gezellige borrel en aansluitend een heerlijk diner. Al met al een geslaagde dag. De volgende keer is niet ver weg; op 5 november komen we samen op de Solmate familiedag!