Nieuwe collega voor Unit4 ERPx

Jeroen Postma

Tijd voor een feestje! Jeroen Postma is sinds 1 september ERP Consultant bij Solmate. Met zijn 25 jaar ervaring voor de gemeente Helmond, als allround medeweker, financieel consulent en functioneel beheerder van Decade en later als Consultant Financiën bij Centric, halen we een ervaren consultant in huis.

Beheer van Decade

Het grootste deel van zijn ervaring ligt in het beheer van Decade. Jeroen: “Als functioneel beheerder heb ik gefocust op het verbeteren van processen, rapportages maken (Cognos), nieuwe releases implementeren en gebruikers ondersteunen. Ik krijg energie van het achterhalen van de vraag en het ondersteunen van collega’s en klanten.”

Toen begon het te kriebelen

Maar na 25 jaar binnen de gemeente begon het bij Jeroen toch te kriebelen. “Er is meer dan de gemeente Helmond. Na een tijdje twijfelen, heb ik de sprong gewaagd. In september 2018 ben ik begonnen als Consultant Financiën bij Centric, op de voor mij bekende gemeentelijke markt.”

Jeroen ondersteunde bij Centric klanten als consultant en via de supportdesk, testte nieuwe releases, installeerde nieuwe opties bij klanten, realiseerde hij diverse koppelingen en deed eveneens complete implementaties bij klanten.

Nieuwe collega bij Solmate

Na 4 jaar heeft Jeroen nu de overstap naar Solmate gemaakt. Bij ons gaat hij aan de slag met de cloudoplossing Unit4 ERPx. Zo blijft hij consultant op de gemeentelijke markt, maar helpt nu de klanten van Unit4 vooruit.

Wij zijn heel blij met Jeroen, welkom in het team!