Nieuwe ERP consultant: April Fleur

Afbeelding1

Sinds 1 oktober is April Fleur bij Solmate aan de slag als ERP-consultant. Met haar financiële achtergrond en ruime ervaring op het gebied van consultancy in het MKB, Rijks- en (de)centrale overheid heeft Solmate een ervaren consultant toegevoegd aan het team.

Loopbaan van April

Na haar studie Bedrijfseconomie in Amsterdam vervolgde April haar loopbaan in diverse financiële functies. Gedurende de jaren verschoven haar interesses naar de systemen, mensen en processen achter de administratie.

Door een overstap te maken naar functies in functioneel beheer, presales - en implementatie consultancy is April erachter gekomen dat de afwisseling binnen een functie in consultancy haar het beste past en energie geeft. "Eén van de mooiere aspecten aan de functie consultant is dat je verder kijkt dan systemen, je ontzorgt en sluit gezamenlijk processen optimaal aan zodat de eindgebruikers eenvoudig en efficiënt hun werkzaamheden kunnen doen." 

De keuze voor Solmate

Voordat April de overstap naar Solmate maakte, was zij werkzaam als presales- en implementatie consultant financiën bij Centric. In deze combi-functie heeft April zich de afgelopen jaren gericht op aanbestedingstrajecten, het uitvoeren van volledige implementaties en kortlopende verbeterprojecten, het samenstellen en geven van diverse workshops, trainingen en demonstraties. Door haar ruime ervaring en kennis weet April hoe ze organisaties het beste adviseert en ondersteunt.

Buiten werktijd

In haar vrije tijd is April regelmatig te vinden op het strand in haar woonplaats Den Haag. Daarnaast reist April graag en probeert zij haar collectie Lonely Planet elk jaar weer uit te breiden.

 

We zijn erg blij met April in het ERP-team!