Nóg meer tijd besparen met Crescendo doe je zo

Posted by Nancy van Bemmel on 26-11-21 13:28

Crescendo_unit4Financials

Is dit herkenbaar? Je gebruikt Unit4 Financials en Crescendo al een lange tijd. Een collega heeft de filterregels ooit ingesteld, maar is inmiddels uit dienst. De kennis is weggezakt en eigenlijk weet niemand meer precies hoe het nu zit. De vraag is: werken de filterregels (en andere instellingen) nog wel optimaal? Of kun je dagelijks uren aan handmatig werk besparen met een kleine aanpassing?

Hitrate van 90% - 100%

Eerste check: hoe goed is de automatische verwerking (hitrate) van je bankafschriften? Bij ‘wisselingen in de wacht’ zien we vaak dat iedereen doorgaat met zijn werk en dat de hitrate van de bankafschriften omlaag duikt. Crescendo leest bankafschriften in en kan door filters gegevens uit de afschriften halen om te beoordelen wat er met zo’n post moet gebeuren. Als je dit goed inricht kan je hiermee een automatische verwerking van 90 tot 100 procent (!) behalen. Aan de andere kant zorgen verkeerde instellingen ervoor dat je nog steeds veel handmatig doet.

Automatisering

Een tijdje terug stelde onze consultant Ingeborg de filters opnieuw in voor een klant, waardoor zij 1,5 uur per dag bespaarde. Een kleine aanpassing in de filter voor factuurnummers was hiervoor al voldoende. Een goede inrichting in Crescendo zorgt dus voor automatisering en een foutloze verwerking van bankafschriften.

 

Zou het niet fijn zijn als je systemen voor het nieuwe jaar weer helemaal optimaal draaien?

 

Nieuwere versie

Naast optimalisatiemogelijkheden, is er inmiddels ook een nieuwere versie van Crescendo beschikbaar. Het encryptieprotocol voor de beveiliging van je gegevens via internet is aangepakt en er zijn diverse andere beveiligingsverbeteringen doorgevoerd. Terwijl financiële gegevens natuurlijk optimaal beschermd moeten worden. Als je ervoor kiest om Crescendo door ons te laten optimaliseren, voeren wij deze upgrade ook direct voor je uit.

Optimalisatiescan

Het is onze missie om jouw financiële processen te optimaliseren. Daarom kijken we graag met je mee in de vorm van een optimalisatiescan of opfriscursus. Zo willen we dat je straks weer maximaal efficiënt werkt met het product.

 

Wil je meer weten over Crescendo? Of kunnen we je helpen met de optimale inrichting van Crescendo in Unit4 Financials?
Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Contact

 

Topics: Unit4 Financials, crescendo, solmate, Unit4