Overweeg ook een Service Level Agreement (SLA)

 

Veel Solmate-klanten kiezen voor onze Service Level Agreement (SLA). Logisch want hierin komen de kennis, kunde en flexibiliteit van onze ERP(x) en Unit4 Financials by Coda - dienstverlening perfect samen. Het biedt ondersteuning bij functionele en technische vragen, van klein tot groot. Zeker in deze zomerperiode geen overbodige luxe, als je functioneel beheerder met vakantie is…

Ondersteuning bij Unit4 Financials by Coda of Unit4 ERP(x)

Onze aanvullende SLA-dienst is gericht op ondersteuning van jouw Beheerorganisatie. Daarbij maakt het niet uit of je nu Unit4 Financials by Coda of Unit4 ERP(x) gebruikt. Juist de kleine vragen maken een groot verschil wanneer ze direct kunnen worden opgepakt, na het inschieten van het ticket kunnen deze direct door 1e en 2e lijnsupport worden opgelost. 

Dankzij duidelijke afspraken en een aanvullende SLA-strippenkaart kunnen we direct aan de slag zonder elke keer een offertetraject door te moeten lopen. Klanten gebruiken de SLA ook als een soort verzekering, zodat ze altijd ondersteuning en continuïteit hebben voor hun beheerafdeling, zelfs als een collega afwezig is door ziekte, vakantie of andere redenen. 

Support tijdens de zomervakantie

Met de zomervakantie voor de deur staat onze Nederlandstalige supportdesk weer klaar voor actie. Zoals gebruikelijk tijdens vakantieperiodes ontvangen we wederom een toename van telefoontjes en tickets van klanten die behoefte hebben aan tweedelijnsbeheer. Zelfs als je reguliere functioneel beheerder of key-user met vakantie is, zorgen wij ervoor dat alle lopende zaken probleemloos doorgaan. Onze Nederlandstalige supportdesk bewijst dan extra zijn toegevoegde waarde. We beantwoorden alle mogelijke vragen en lossen problemen snel en vakkundig op, zonder gedoe. Uiteraard zijn er ook klanten die graag vakantievervanging (Solmate Functioneel Beheerder) op locatie willen hebben. Dat is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

Support na go-live

We hebben dit jaar wat nieuws. Namelijk de tijdelijke SLA met alle bijbehorende faciliteiten maar met een kortere looptijd (3 maanden). Vaak gebruiken we dit na livegang bij grote projecten om de organisatie te ondersteunen in de drukke periode waar de ‘nieuwe’ gebruikers nog veel vragen hebben en tegen (al dan niet zelf veroorzaakte) foutjes aanlopen. Met een knipoog waarschuw ik de klanten dan altijd. Want in praktijk bevalt het vaak zo goed dat de meeste deze tijdelijke SLA na afloop omzetten naar een doorlopende SLA.

Positieve reacties van klanten

We ontvangen veel positieve reacties van klanten die gebruikmaken van onze SLA. Gebruikers zijn tevreden over de snelheid (responsverplichting) waarmee de supporttickets worden afgehandeld en vinden het fijn dat zij één aanspreekpunt hebben. Budgetverantwoordelijken zijn vaak enthousiast over de overzichtelijke en gebudgetteerde kosten, het doorberekenen van de werkelijk bestede supporttijd en de maandelijkse rapportages. Bovendien vindt iedereen het prettig dat onze supportdesk Nederlandstalig is (en uiteraard ook de Engelse taal beheerst).

Interessant voor deze zomerperiode?

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn om de SLA voor Unit4 Financials of Unit4 ERP(x) in te zetten, neem dan contact met mij of mijn collega’s op. 


Contact