Pizzasessie: BiLO

BiLO (Basis Inrichting Lokale Overheden) is een template in Unit4 Financials dat gemeenten, provincies en waterschappen helpt om hun financiële systeem sneller te implementeren volgens de processen van lokale overheden. Lees ons eerdere blog over BiLO. Het Solmate BiLO-team, inmiddels bestaande uit meer dan 10 specialisten, voert implementaties uit in heel Nederland. Bij deze implementatietrajecten wordt er hard gewerkt, veel geleverd en nieuwe praktijkkennis opgedaan. Tijdens onze maandelijkse pizzasessies wordt deze kennis met elkaar gedeeld.

Stambestand wijzigingsregistratie
We gaan in op aandachtspunten met betrekking tot lopende projecten en in elke sessie wordt een specifiek onderwerp uitgediept. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals het inrichten van workflows, het bepalen en inrichten van audit trails of het schrijven van testscripts. Wist u bijvoorbeeld dat u wijzigingen in gebruikers en bevoegdheden automatisch kunt loggen via het stambestand wijzigingsregistratie (zie hieronder):

pizzasessie - BiLo

Expertise delen en gastsprekers
Het doel van onze maandelijkse pizzasessies is om de kwaliteit van de implementaties nog verder te verhogen en - waar mogelijk - ook de implementatiesnelheid te verhogen. Met ditzelfde doel voor ogen zal er af en toe gebruik worden gemaakt van externe expertise en gastsprekers. Heeft u interesse om een keer deel te nemen aan één van onze pizza/kennis-sessies, laat het ons weten. U bent van harte welkom.