Solmate 25 jaar én Unit4 servicepartner van het jaar

In 1999 begon ons bedrijf als de eerste zelfstandige servicepartner van wat vroeger Coda was. Nu, 25 jaar later, zijn we uitgegroeid tot de grootste servicepartner voor Unit4 Financials by Coda en ERP(x) binnen de Benelux. We kijken dan ook met trots terug op de afgelopen 25 jaar. Deze mijlpaal laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan.  

Solmate viert feest 

Ons zilveren jubileum gaan we daarom het hele jaar door vieren. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van een tijdelijk nieuw logo. Ook met onze medewerkers en partners wordt dit feest gevierd. Natuurlijk delen onze klanten en relaties mee in de feestvreugde. Met sommige relaties gaan de banden zelfs verder dan 25 jaar. We kunnen niet wachten om al deze momenten samen met jou te vieren. 

Solmate is Unit4 servicepartner van het jaar 

Naast ons 25-jarige jubileum hebben we nóg een feestje te vieren dit jaar. Afgelopen januari zijn we tijdens de sales en partner kick-off XKO 2024 in Lissabon door Unit4 uitgeroepen tot servicepartner van het jaar.  

Dat is een ongelooflijk mooi compliment voor alle medewerkers die dagelijks onze klanten ondersteunen. Zij helpen hen op het gebied van Unit4 Financials by Coda, ons eigen product Crescendo, Unit4 ERP7/CR en ERPx. Dit doen ze zowel in beheer, in projecten als met andere vraagstukken. Een fantastische prestatie waar we ongelooflijk trots op (mogen) zijn. 

De Unit4 cloudstrategie 

Tijdens XKO in Lissabon werd de cloudstrategie van Unit4 uitgebreid toegelicht. Dit is de manier voor alle klanten van Unit4 om in de komende jaren met de software te werken. Solmate is helemaal klaar voor deze strategie. De software van Crescendo is bijvoorbeeld geschikt om naadloos in de cloud samen te werken met Unit4 Financials by Coda. Daarnaast kan ERP7 Contiuous Release geïntegreerd te worden in de cloudomgevingen van Unit4. ERPx is natuurlijk al een volledige multi-tenant cloudoplossing. Maar ook deze heeft mooie verbeteringen voor de boeg. 

De afgelopen 25 jaar waren mooie jaren. De komende 25 jaar gaan we voor nóg mooiere momenten!