Solmate is ISO 27001 gecertificeerd: uw informatie in veilige handen

Posted by Nancy van Bemmel on 16-2-22 13:33

iStock-1049220786

In januari 2022 is Solmate weer succesvol door de ISO 27001 keuring heen gekomen. Hierdoor bent u verzekerd dat wij de juiste maatregelen treffen om onze én uw gegevens te beveiligen. We waarborgen dit met jaarlijkse interne en externe controles.

Koers van Solmate

ISO 27001 is de internationaal geaccepteerde norm voor Information Security Management. Deze certificering stelt strenge eisen op het gebied van beveiliging en algemene bedrijfsrisico’s. De ISO 27001-certificering heeft betrekking op informatiebeveiliging. Niet alleen de online en technische beveiliging, maar ook de fysieke beveiliging.

De hoogste prioriteit

“Discretie is de basis van het bestaansrecht van Solmate”, stelt Gerard Greidanus, mede-eigenaar van Solmate. “Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van het belang van discretie en geheimhouding. Dit hebben we onder meer vastgelegd in arbeidsovereenkomsten, opdrachtovereenkomsten met klanten en overeenkomsten met businesspartners.”

Uw informatie is in veilige handen

Onze klanten en partners weten dat we veel waarde hechten aan online, technische en fysieke beveiliging. Met deze certificering en de periodieke controles, tonen we dat ook officieel aan. Uw informatie, hoe vertrouwelijk ook, is bij ons in veilige handen.

 

Contact

 

Topics: solmate, Unit4