Solmate kick-off voor 2022

luchtballon-solmate-uitsnede-250px

Donderdag 27 januari vond de kick-off van 2022 plaats. Algemeen directeur Harry Nap en managementteamleden Jelle van der Hoeven, Carlo Rolle en Michel Laan deelden de plannen voor 2022 met alle medewerkers van Solmate. Natuurlijk werd er ook teruggekeken op een mooi, succesvol, maar helaas ook nog steeds een door Covid beheerst 2021.

Koers van Solmate

Uiteraard kwam de ingeslagen koers aan bod: naast Unit4 Financials ligt er ook focus op Unit4 ERP. We nemen steeds meer ERP-specialisten aan en kunnen inmiddels wel zeggen dat Solmate een echte ERP-specialist is. Ondanks het succes van ERP, blijft Financials zeer belangrijk voor Solmate, dit al bijna 25 jaar.

Verwachtingen voor 2022

Solmate verwacht in 2022 verder te groeien. Deze groei is een logisch resultaat van uitbreidingen en verbeteringen van onze dienstverlening. Naast steeds meer ERP expertise, zullen we onder meer het aantal support- en beheermogelijkheden gaan uitbreiden. Daarnaast zullen we de klanten steeds beter in staat stellen om ERP projecten succesvol uit te voeren door hen aan de klant-kant beter te ondersteunen. Verder blijven we uiteraard hard werken aan Crescendo, waar we je binnenkort meer over gaan vertellen.

Mooie samenwerkingen

We kijken uit naar wederom een succesvol jaar met bestaande en nieuwe klanten maar bovenal hopen we u dit jaar eindelijk weer fysiek en in goede gezondheid te ontmoeten!


Wilt u meer weten over onze vooruitblik, plannen, focus voor de komende tijd en hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn?
Neem dan vrijblijvend contact op met
Harry Nap.

 

Contact