Tip! Upgrade Unit4 Financials nog dit jaar

solmate CarloBelangrijke reminder… wacht niet te lang met het upgradetraject van Unit4 Financials versie 14 en/of Crescendo naar de laatste Continuous Release (versie 15) en Crescendo Webversie. Zorg dat je voorbereid bent aan het eind van het jaar, het moment dat het reguliere support op Versie 14 komt te vervallen.

Product issues met V14 worden niet meer opgepakt

Product issues in deze versie zullen in 2023 niet meer opgepakt worden door Unit4. Ook zal Versie 14 vanaf dan niet langer meer gaan voldoen aan de laatste beveiligingseisen. Als je na 31 december toch graag gebruik blijft maken van versie 14, dan kan Unit4 bovendien extra kosten in rekening brengen voor de zogenoemde ‘Extended lifetime support’.

Nog niet te laat

Doorwerken op versie 14 is een optie, maar in onze ogen niet wenselijk. Als je nu de eerste stappen zet voor upgrade naar versie 15 kan je nog op tijd klaar zijn. Dan krijg je niet alleen toegang tot nieuwe functionaliteiten die je werk eenvoudiger maken, maar je beperkt ook technologische, operationele en zakelijke risico’s.

Meer informatie

Heb je hierover nog vragen of wil je extra informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.
Eerst wat meer lezen over de nieuwe versie en de upgrade-mogelijkheden? Klik kan hier.