Voorbereid op vakantie: zo voorkom je achterstanden

Posted by Nancy van Bemmel on 31-5-22 8:40

iStock-1131552700

Heb je vakantieplannen gemaakt? De zomer nadert en dat houdt in dat de meeste werknemers hun vakantiedagen opnemen. Misschien blijf je lekker in Nederland of pak je het vliegtuig naar een tropisch oord. Wat ook voor jou geldt, vakantie nemen betekent ook dat taken blijven liggen. En dat er minder handjes zijn om eventuele problemen op te lossen.

We zien dat afdelingen als ICT en Finance leeglopen in de vakantieperiode, waardoor belangrijke processen binnen Unit4 Financials of Unit4 ERP stokken. Als er tijdens de vakantie problemen voordoen, is er niemand of niet genoeg personeel om dit op te lossen. En na de vakantie ligt er een berg werk op je te wachten. Terwijl jij of je collega’s natuurlijk niet voor niets op vakantie zijn geweest. Wij hebben hiervoor wellicht de oplossing.

De oplossing

Stel: je hebt een heerlijke vakantie naar Griekenland geboekt. Als je daar aan het strand ligt, zit je natuurlijk niet te wachten op telefoontjes van je werk. Als je een functioneel beheerder of key-user bent, kan dit echter toch voorkomen. Wij kunnen deze taak tijdelijk van je overnemen. Tijdens de vakantieperiode is het mogelijk om onze ervaren specialisten in te schakelen die het functioneel beheer overnemen. En misschien kunnen ze gelijk die vervelende of lastige klusjes van je oppakken, die je al een tijd uitstelt?

Toegevoegde waarde

Van nieuwe support-klanten krijgen we soms de vraag wat de toegevoegde waarde is van de supportdesk die wij aanbieden. Vaak krijgen zij al productsupport via de softwareleverancier. Het verschil is dat Solmate een stap verder gaat in het leveren van support, wij komen niet alleen in actie bij een ‘bug’ maar ondersteunen juist vaak bij functionele vragen en uitdagingen. Ons team van financieel-experts regelen de updates, richten de software in en kennen alle functionaliteiten daardoor van binnen en buiten. Daardoor kunnen zij jouw werk direct overnemen en voorkom je achterstanden tijdens de vakantieperiode.

Ondersteuning Crescendo

Heb je ook Crescendo in je Unit4 Financials pakket? Dan kunnen we in jouw afwezigheid ook deze add-on optimaliseren. Het is onderdeel van het portfolio van Solmate en daardoor kunnen wij je bij uitstek verder helpen.

Voorbereid de vakantieperiode in

Voorbereid de vakantieperiode ingaan en dat ontspannen gevoel ook in de weken erna vasthouden? Ondersteuning door de Solmate-supportdesk biedt gegarandeerd een snelle en kostenefficiënte oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Topics: solmate